Nejnovější recenze ze sekce Schůdky k bazénům
- Dobrá cena, rychlé dodání.
- výborná komunikace, rychlé dodání, cena
maximální spokojenost
Je to trochu vachrlaté.ale za zy prachy a vzhledem k tomu že je tk se není čemu divit.
- Schůdky jsou stabilní a z kvalitního materiálu. Nekloužou a konečně se dostaneme do bazénu pohodlnější cestou.
- Nemám nic, co bych tomuto výrobku vytkla.
Jak už jsem uvedla v úvodu, jsem s výrobkem velice spokojena. Bazén máme již několik sezón, ale vždy jsme do vody přelézali přes jeho okraj. Schůdky nám vyřešily hned několik problémů najednou. Teď si v pohodě do vody vleze i babička s dědou a s malou úpravou máme ze schůdků i skokanský můstek. Určitě výrobek doporučujeme!
Schůdky jsou kvalitní,cena přijatelná.
spokojenost
- Nezbytný pomocník k nadzemním bazénům
- Nosnost schůdků je cca 90 kg
- Jsou velmi lehké, snadno se přenáší
- Cena odpovídá kvalitě výrobku
- Bohužel horší stabilita schůdků
- Po 5ti letech používání na kovových částech výrazně korodují
Tento typ kovových schůdků od výrobce firmy Marimex se hodí ke všem typům nadzemních bazénů. Stupně schůdků jsou z plastu. Výhodou těchto schůdků je, že jsou velmi lehké, takže se s nimi dá jednoduše manipulovat a přenášet je na místo, které je pro vás nejvýhodnější. Ale oproti tomu je vlastně fakt, že díky svojí nízké hmotnosti, mají bohužel horší stabilitu a je potřeba na to dbát zejména u malých dětí, aby nedošlo zbytečně k úrazu. Jinak se schůdky celkem dobře udržují, ale po několika sezónách dochází na kovových částech schůdků ke korozi, pravděpodobně z důvodu používání chemie v bazénu, která postupně narušuje vrchní vrstvu bílého laku na kovových tyčích schůdků. A v místě, kde stojí schůdky ve vodě, se nám na dně na modré fólii vytvořily rezavé skvrny, které bohužel nejdou ničím vyčistit.
Zobrazuji 1 - 7 ze 7 recenzí