Nejnovější recenze ze sekce Schůdky k bazénům
- s výrobkem jsme spokojeni,
Bestway 58330 bezpečnostní schůdky k bazénu 1,07 m
Přidáno: 4. července 2023
(naposledy upraveno 4. července 2023)
Zakoupeno v Bazény.IT
- došlo poškozené, po rozbalení, ačkoliv obal nejevil známky poškození. Sice vyměnili , ale reklamaci neuznali. To proto, bych nemohl uplatnit poštovné za odeslání reklamace. Myslím si , že výrobek je nedostatečně balený výrobcem a při přepravě plastové díly jsou chabě ochráněné.
Myslím, že výrobek bude sloužit. Jen část dílu, který je ve vodě má pevně přilepené gumové chrániče, nikoli vodotěsně a tak zůstává voda uvniř trubice a tam bude koroze. Doporučuji vyndavat po koupání a na zimu vysušit. Montážní plánek = hrůza
- Funguje dobře
Mountfield schůdky Azuro 1,25 m 3BPZ0303
Přidáno: 30. června 2023
(naposledy upraveno 30. června 2023)
Zakoupeno v Mountfield
- stabilní, krásné schůdky
- bez kulatého pilníku, schůdky nešly smontovat. Otvory pro šrouby se musely upravit
- Kvalitně provedené
Mírně dražší než konkurenční produkt.
- Plošinka nahoře
- Po pár letech část ponořená do bazénu zrezavěla až do několikamilimetrových děr
- Nedají se dokoupit jednotlivé díly
- nebyl návod
Schůdky jsou stejné, jako na obrázku, návod srozumitelný, spokojenost.
- Dobrá cena
Cena je výborná a ze schůdkami jsme spokojení.
- Snadná montáž. Jsou pevné.
Super cena
- (Snad) budou několik let držet
- špatná a pracná montáž
- jednotlivé díly na sebe nepasují, je potřeba je pracně dávat dohromady, šrouby se obtížně zasazují do otvorů
Jednotlivé díly na sebe neseděly, montáž byla obtížná a bohužel jsem musel použít sílu, abych nasadil horní madla. Montáž by měla být natolik snadná, aby ji zvládl i laik. Bazén od Vaší firmy mám ji dlouhá léta (už druhý, montoval jsem ho se sousedem svépomocí , Vaši montéři jsou předražení), takže jisté zkušenosti už mám. Starší schůdky vydržely asi 10 let.
Mountfield schůdky Galaxy 1,23 m 3BPZ0264
Přidáno: 20. června 2023
(naposledy upraveno 20. června 2023)
Zakoupeno v Mountfield
Určeno jen pro 100% zapuštěné bazény, pokud trčí třeba jen pár centymetrů bude problém. Redukce pro úpravu kratších nožiček by se hodila.
Měla jsem dříve nižší, ale na vyšší bazén jsou lepší schůdky s vrchní plošinou, skládání jsem zvládla sama, velmi jednoduché. Jsou stabilní a doufám, že vydrží jako ty předchozí a to min. 5 let. Bezpečnostní pojistka je vítána zvlášť, když se kolem bazénu pohybují děti. Spokojenost. Design je také povedený v neutrálních barvách. Cena byla na zdejším eshopu nejnižší. Doporučuji.
Bestway 58331 bezpečnostní schůdky k bazénu 1,22 m
Přidáno: 20. června 2023
(naposledy upraveno 20. června 2023)
Zakoupeno v KAMODY.CZ
- Super
dobrá kvalita
…
- vypadá to že produkt je skutečně materiál AISI 316
spodní krytky do bazénu černá guma - vždy se rozpadly a špinily, možná je to plast, nevím, ale ozvu se
- Snadna montaz, bytelne
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »