Nejnovější recenze ze sekce Schůdky k bazénům
Schůdky vypadají relativně bytelně a nosnost uváděná u nich bude možná i reálná.Uvádí se 150kg,otestoval jsem na 130kg a zatím drží.
Sestavení je celkem jednoduché a což mě překvapilo,všechny díry pro šrouby sedí a nic jsem nemusel upravovat.
Jedinou výtku mám k tomu,že po složení nejsou symetrické.Rozdíl u protilehlých stojek je cca 3cm,takže je okem viditelné,že jsou schůdky jakoby zkroucené.Na funkci to vliv nemá,jen to blbě vypadá
- Kvalitní
Ještě jednou jsem to nevyzkoušel
- zvedací
- výška akorát na bazén Orlando 1,22m
- nepřehledný návod
- kvalita provedení - plastové matky ke kovovým šroubům
- jednotlivé schůdky drží v plastových objímkách - pokud je křivě nasadíte, už to nejde vrátit
- celkem vratké
Schůdky jsou dost fórové, uvidíme, jak dlouho vydrží. Ale kovový šroub do plastové matky hovoří za vše. Bohužel Marimex má bezpečnostní schůdky jen sundavací, ne zvedací, jinak by nebylo co řešit
- Snadné smontování a sedí na míru
- Cena poměr kvalita,velká spokojenost
- Ještě nevyskousene
- vyndavací přední žebřík, ve vodě nejsou žádné šrouby, aby rezly
- těžší na úplné vyndání z bazénu
- kvalitní zpracování
- Bez výhrad
Schůdky jsou tak stabilní, jak se rovný pozemek pod ním. Vhodné místo se musí tedy chvíli hledat.
nestabilní, schodnice se enormně prohýbají při 70kg.
Pro mě je důležítá vyšší nosnost schůdků
- kvalita provedení
Schůdky by měli být z nerezu AISI 316 což jsem na balení a ani uvnitř balení z Číny uvedené nenešel tak doufám, že tomu tak skutečně je. Kvalita ohybu nic moc a díry na šrouby mají prolisy které jsou naprasklé, tak snad schůdky neprasknou. Jsou 2x levnější než jinde tak na to prostě nemůžu tak koukat a doufat..
Bohužel ještě nevím. Až bude teplíko
Produkt není zatím používán-není koupací sezona
ještě jsme je nevyzkoušeli, ale věříme, že budou super.
- Dobrá kvalita schůdků
- k výrobku nemám připomínky , splňuje mé očekávání
- Příjemný vstup do bazénu
Bestway 58330 bezpečnostní schůdky k bazénu 1,07 m
Registrovaný uživatel
Přidáno: 29. září 2022
(naposledy upraveno 5. října 2022)
- příznivá cena - zakoupeno v TV PRODUCTS CZ
- nestabilní (při použití)
- korodují- po 2 sezonách (6měsíců užívání),
Následná reklamace nebyla uznána z důvodu, že společnost
nemůže ovlivnit škody způsobené deštěm či dalšími vlivy
životního prostředí...
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »