Nejnovější recenze ze sekce Schůdky k bazénům
Zatím nelze hodnotit, bude použito v létě k bazénu.
Vypadají, že snad budou stabilní i kvalitní.
- Lehké
- Vysoká nosnost
- Bezpečné
Zdají se velmi stabilní, ale zátěžový test necháme na léto na naše děti. Lehké na manipulaci. Materiál vypadá velmi pevně.
- Bezpečnost, kvůli dětem
Zatím navím
- Líbí se mi,pěkné provedení
výhodou je, že se dá zabezpečit- vysunutím přední části schůdků- aby děti nemohly samy bez dozoru po něm vlézt do bazénu
toto jsou druhé zchudky ,prvním je 6 let ,a protože na zimu je třeba je pokaždé rozebrat tak užnemají takovou pevnost .proto jsem objednal nové .a už jenom pohledem do krabice jou pevnější
- super
Pro starší a pokročilé koupající "občany" opravdu pohodlné.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
- Jednoduchá montáž, robustní provedení. Oproti mým starým schůdkům jsou pohodlnější díky širším stupňům.
- mírná vůle v trubkových spojích, která ale nijak nevadí v užívání. Vůli je možné odstranit izolační páskou při montáži.
- opravdu nevím na jakou váhu by schody měly být,pod manželem 119kg se trochu prohýbaly,a na to ,že jsme v česku by výroba měla být pro čechy a ne pro vietnamce.
nenadchnul,příště raději připlatím a koupím jinde
- konstrukce by mohla být pevnější
- opěrné nohy v bazenu mohou protrhnout folii
Perfektní..stabilní..dobře se skládá
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen.
- funkční, vypadá dobře
- návod k sestavení trošku matoucí, po pár dnech má vůli ve spojích,asi je třeba pravidelně utahovat šrouby
- Perfektni
- Nejlevnější na trhu.
- Bazénový žebřík. Nepřiliš kvalitní provedení. Výrobce Made in China. Před každýn ohybem jsou ostré hrany (možná i praskliny). Nutno tigem převařit a zaleštit.
Příště bych si raději připlatil za kvalitnější.
Dobrý poměr kvalita-cena
nejlepší cena na trhu
- Kvalitníprovedení,cena
- Mohli by být trochu širší
Jelikož mám bazén zapuštěný,tak po menší úpravě podle mé potřeby mám prakticky jedny schůdky do zásoby :)
- Pěkné provedení
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »