Nejnovější recenze ze sekce Schůdky k bazénům
- je to dobré, jak se dostat do bazenu
- trochu problém při montáži
Výborný produkt
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
- málo stabilní zábradlí
Ještě jsem neměl čas schůdky sestavit. Vypadají dobře a montáž zdá se býti jednoduchá.
Povrchová úprava kovové konstrukce nic moc.
Tým Marimex.cz
dobrá cena,ale jsou trochu nestabilní
- Stabilní schůdky
- kvalitní materiál
- špatně se skládají
Schůdky slouží dobře, ale zapomeňte na složení ve stylu Lego. Schůdky jsem na tyče dostával gumovou palicí a poté musel s hodinářskou přesností umístit do schůdků matičky. Složení mi zabralo dobrou hodinu. Za skládání strhávám 30%. Po složení nicméně vypadají dobře a drží.
Reakce značky Marimex
- Vypadají hezky
- Trochu se kroutí a nášlapy se prohýbají
- Dobré ceny
- snadná montáž dobrá cena
- Dobré
Bezpečnostní schůdky k bazénu za super cenu a kvalitní. Jednoduchá montáž podle přiloženého návodu.
- Lehké, stabilní a rychlá a jednoduchá montáž.
- Neshledala jsem žádnou.
- lehce se kývají
Tým Marimex.cz
- za tu cenu pevna konstrukcia
- chce to trochu sily pri zostavovani
- Jednoduchá montáž a ochrana teď detmi
Nedoporučil neboť 10 dní od instalace bazénu stále nemám šrouby k poskládání schudek
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za hodnocení, i když je negativní. Velmi se omlouváme za dodání nekompletního zboží. Situace nás velmi mrzí. Prosíme Vás ještě o trpělivost, kolegové vám na Vaše reklamace odpoví.