Nejnovější recenze ze sekce Schůdky k bazénům
- stabilní
- Rychlé sestavení
- Do bazénu 120cm hloubky ideální
- Chybí návod k sestavení.
- Nemá krytku na spodek botky. Beton může zatéct zespodu do trubky a na matici.
- Matice je zespodu klínu, bylo by potřeba, aby byla uprostřed kvůli povolování.
Schody nie je možné dotiahnuť. Pôsobia akoby boli voľné ale asi to tak má byť. Myslela som si, že budú pevnejšie. Váha - pri manipulácii vkladanie a vyberanie z bazéna zvládne človek i sám ale mudí použiť väčšiu silu. Inak spokojnosť. Uvidíme, čo s nimi urobí časom bazénová chémia.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
ucel to plni, provedeni taky slusne. unesou u tezkotonazni jedince bez uhony
- ok
OK
zatím nebyl použit víckrát než 2x
- velmi kvalitní provedení, pevné
- není
- jsou zbytečně těžké , špatně se s nimi manipuluje, měli jsme koupit ty levnější, jednodušší a lehčí
- docela drahé
- Mohli být madla pro pridrzeni vyšší
jediná nevýhoda,ale to jen pro mě, jsou jednotlivé schůdky daleko od sebe,jsem pohybově omezená,ale pro zbytek rodiny super
Vydrží těžkou váhu
- Plní svůj účel
- Cena, funkci plní, ale:
- Malá tuhost konstrukce oproti starým, na pohled stejným schůdkům
- Nižší o cca 5cm oproti starým, na pohled stejným schůdkům, které k bazenu výšky 1m dostačovaly, nové sedí na hraně bazénu
Svoji funkci schůdky zatím plní, i když s uvedenými výhradami.
Jsem spokojená.
- Jde o pohodlné schodiště do bazénu, vhodné zvlášť pro lidi s omezenou pohyblivostí. Proti podobným produktům snese i vyšší zátěž.
- Jestli nějaká bude, prověří čas.
- plasty při sestavování moc nepasují kolem trubky, musí se vyvinout velká síla na zacvaknutí
- plastové matičky ke kovovému šroubu, jsem zvědav na životnost, pokud schůdky bude potřeba rozložit a složit kvůli skladování
- zbytečně velký krok nahoře, zvlášť pro malé děti, ale nenašel jsem alternativu pro bazény s trubkovým rámem
- bezpečnost
Schůdky jsou v pohodě,jen to sestavování byl děs.
Tým Marimex.cz
Používám schůdky do bazénu zatím jen týden. Objednala jsem si je orotože se mi líbily vzhledově a zatím jsem spokojená.
Tým Marimex.cz
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »